Connect with us

Hír

Mike White kezd csütörtökön a Jetsben, hosszú távon még bármi lehet Saleh szerint

Az egyik legváratlanabb teljesítményt nyújtotta a héten Mike White, aki Zach Wilson helyén kezdett a Jets csapatában az első kiemelt Bengals ellen, és kiváló teljesítménnyel győzelemre vezette csapatát. A 34-31-es siker alkalmával 405 yardot és 3 TD-t passzolt két interception mellett (tegyük hozzá, hogy yardjainak 63 százaléka elkapás után született és átlagban csak 4,23 yard mélyre passzolt).

Annak ellenére, hogy a csapat múlt héten cserélt Joe Flaccóért, Robert Saleh főedző most bejelentette, hogy a következő fordulóban White fog kezdeni csütörtök este a Colts ellen. Ennél érdekesebb volt, hogy Saleh úgy fogalmazott, hogy bármi elképzelhető, már ami White hosszabb távú jövőjét illeti.

Azért az elég meglepő lenne, ha akkor is White kezdene, amikor az 1/2-es újonc Zach Wilson visszatér sérüléséből, amire várhatóan két-három hét múlva kerül sor. Mindenesetre a harmadéves irányító addig is bizonyíthat, hátha valaki lát benne elég tehetséget ahhoz, hogy cseréljen érte. Ez persze nem valószínű, de az sem volt valószínű, hogy megveri a Bengalst.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!