Connect with us

Hír

Odell Beckham a kivágás sorsára juthat

A trade határidő előtt Odell Beckham édesapja, illetve a játékos jó barátja, LeBron James is kampányolt az elkapó elcserélése mellett, ami mögött sejteni lehetett magát OBJ-t is. Beckham elégedetlen a helyzetével Clevelandben, láthatóan nagyon nem találja az összhangot Baker Mayfielddel. És mostanra a Brownsnak is kezd elege lenni a történetből, ma konkrétan megmondták az elkapónak, hogy nyugodtan maradjon otthon, nem kell jönni az edzésre (pedig OBJ ment volna menetrendszerűen) – írja Josina Anderson. Kevin Stefanski elmondta azt is, hogy jelenleg sok mindent kell átbeszélniük a játékos képviselőivel.

Nagyon úgy tűnik, hogy javíthatatlan a kapcsolat a felek közt, ez pedig odáig vezethet, hogy Odell Beckhamet ki fogja vágni a Browns. Próbálták elcserélni, de a jelenlegi szerződését senki sem akarta volna átvállalni, ami a teljesítményének fényében nem csoda. Ha tényleg kivágják, akkor waiverre kerül, de jó eséllyel ott sem fog kelleni senkinek, szintén a szerződése miatt. Ha senki nem ad be rá kérelmet, akkor pedig szabadon igazolhatóvá válik, úgy viszont várhatóan bőven lesz rá kereslet.

Biztosra azért nem lehet venni a kivágást, hiszen ki is békülhetnek, vagy meg is tarthatják a szezon végéig (akár úgy is, hogy nem játszatják, lásd Watson) és majd tavasszal próbálják elcserélni, vagy akkor menesztik majd. Az is elképzelhető, hogy ráveszik Beckhamet arra, hogy lemondjon a maradék $8 milliós fizetése egy részéről annak érdekében, hogy már most elküldjék és szabadon igazolhasson bárhová.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!