Connect with us

Hír

Odell Beckham a Packersben szeretett volna játszani, de a csapat szinte semmit nem akart fizetni neki

Ma este megküzd egymással az NFC két topcsapata, a Los Angeles Rams és a Green Bay Packers. A párharcnak rengeteg pikantériája van (elég csak a tavalyi rájátszásra vagy Matt Staffordra gondolni), de közülük talán a legaktuálisabb Odell Beckhamet érinti.

Amikor OBJ kikerült a piacra, a Packers azonnal bejelentkezett az elkapóért. A Giants korábbi első köröse nem is zárkózott el a dologtól, viszont a csapat nem volt hajlandó veteránminimumnál (537 ezer dollárnál) és némi ösztönzőnél többet fizetni neki a szezon hátralévő részére. Adam Schefter információ szerint Beckham képviselői többször is megkeresték a Packers menedzsmentjét, hogy emeljenek az ajánlaton: OBJ azt szerette volna, hogy a Packers licitálja túl a Los Angeles 2 millió dollár + ösztönzők ajánlatát. Ám erre a gárda nem volt hajlandó, így az elkapó végül a Ramst választotta.

A Packersnek jelenleg 4,6 millió dollárnyi cap space-e van, OBJ pedig a Rams plafonjából 1,25 millió dollárt foglal idén és 400 ezret jövőre az OTC infói szerint (az ilyen kisebb összegekkel lehet machinálni, kevesebb számítódik bele a capbe). Ez pénzügyileg a Green Bay-nek is belefért volna, de Brian Gutekunstnak nem ért ennyit az elkapó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!