Connect with us

Hír

Ryan Fitzpatrick idén már nem tér vissza a pályára

A Washington Football Team azzal a reménnyel igazolta le idén a veterán Ryan Fitzpatricket, hogy javítson a tavalyi támadósoron, a jó védelemmel kiegészülve pedig ismét rájátszásba vezesse a csapatot. Ez ott is megbukott, hogy a védelem jelentősen visszaesett, ráadásul Fitzpatricknak lehetősége sem volt javítani a helyzeten, ugyanis már az első fordulóban megsérült.

Akkor még azt hittük, idén visszatér majd nagyjából a szezon fele után, azonban Ian Rapoport most arról számol be, hogy minden bizonnyal véget ért a 38 éves Fitzmagic idénye a csípősérülése miatt. Nem halad úgy a felépülés, mint várták, még mindig a kezelések ütemében tartanak és nem a rehabilitációnál, továbbra is fájdalmai vannak a QB-nak. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyon kevés esély van az idei visszatérésére. Elmerenghetünk, hogy ez vajon a karrierje véget is jelenti-e, azonban az irányító még nem gondol erre.

A fővárosiaknak így továbbra is Taylor Heinicke-re kell hagyatkozniuk, akinek egyelőre egyszer sem sikerült megismételnie a tavalyi wild card körben mutatott teljesítményét és a közepes meccseket csak rosszak váltották fel, a jók nem érkeztek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!