Connect with us

Hír

Saquon Barkley és AJ Green is Covid-IR-re került

A Giants a tegnapi napon Covid-IR-re helyezte a futó Saquon Barkley-t és a safety Xavier McKinney-t is – derül ki a liga tranzakciós listájáról. A csapatnál volt egy kisebb galiba egyébként, hiszen kedden 13 játékos és edző is pozitív koronavírus mintát adott le, azonban az újratesztelések után 12-en közülük negatívak voltak (tehát fals pozitív volt először). Barkley egyébként nem volt benne ebben az első hullámban, ő tőlük függetlenül adott tegnap pozitív mintát – írja Ralph Vacchiano.

Barkley egyébként az utóbbi három meccset kihagyta bokasérülés miatt és jó eséllyel ennek köszönhetően ezen a héten sem lépett volna pályára, így pedig még kevesebb esély van erre. A futó egyébként be van oltva, így elméletben két, 24 óra különbséggel leadott negatív teszttel lekerülhet a Covid-IR-ről, de gyakorlatilag ez minden bizonnyal nem fog megtörténni a hétvégéig.


A Cardinalsnál is fel kell készülni egy kezdő játékos hiányára, hiszen AJ Green is Covid-IR-re került. Kliff Kingsbury korábban elmondta, hogy az egész csapat be van oltva, tehát Greenre is azok a szabályok vonatkoznak, mint Barkley-ra, és a hétvégi 49ers elleni meccset nagy valószínűség szerint ki kell majd hagynia. Mellette a tight end Demetrius Harris is Covid-IR-re került egyébként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!