Connect with us

Hír

Taysom Hill ismét kezdő lehet

Az 5-2-vel kezdő Saints Jameis Winston sérülése óta sorozatban négy meccset veszített el, így egyre messzebb kerül a rájátszástól. Ian Rapoport információi szerint emiatt Sean Payton változtatást tervez a QB-poszton, és Trevor Siemian helyett Taysom Hill kaphatja meg a kezdőt.

Hillnek karrierje során összesen 142 passzkísérlete van, amiből 101 lett sikeres 1103 yardért, négy TD-ért és négy INT-ért. Tavaly már bebizonyította (négy meccsen kezdett, 72 százalékos pontossággal 834 yardot, négy TD-t és két INT-t passzolt), hogy hiába kap rendre 10+ millió dolláros szerződéseket, nem franchise QB matéria. Ennek ellenére előrelépés lehet Siemianhez képest, mert bár nagyjából azonos szinten passzolnak (Siemian 57 százalékos pontossággal 1083 yardot, kilenc TD-t és három INT-t passzolt idén), de Hill atletikusságában bőven van potenciál (171 futásból 913 yardnál és 14 TD-nél jár).

A Saints a héten csütörtökön fog pályára lépni a Cowboys ellen, ennyi ideje van Hillnek belerázódnia a kezdő QB-posztba. Ráadásul sérülésből is lábadozik (múlt csütörtökön nem is tudott játszani), ami szintén nem segíti a helyzetet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!