Connect with us

Hír

Több csapat is komoly ajánlatott tett le a Texans elé Deshaun Watsonért

A Panthers és elsősorban a Dolphins érdeklődéséről lehetett hallani Deshaun Watson megszerzésével kapcsolatban, de kiderült, hogy többen is tettek komoly ajánlatott, köztük három első- és két második körrel. Tom Pelissero információi szerint az előbb említett két csapat mellett az Eagles és a Broncos is hajlandó lett volna mélyen a zsebébe nyúlni, ha az irányító jogi ügyei rendeződnek.

A csapatok feltétele az volt, hogy Watson egyezzen meg peren kívül az őt vádló nőkkel, azonban az irányító ezt nem akarta megtenni, tisztázni szeretné a nevét. A Texans viszont nem volt hajlandó belefoglalni az üzletbe semmiféle feltételt a draft pickekre vonatkozólag, így az említett gárdák majd megpróbálkoznak tavasszal az irányító megszerzésével (illetve jó eséllyel lesz még pár gárda, aki beszáll a buliba).

A dolgot természetesen továbbra is bonyolítja, hogy egyrészt Watson több meccses eltiltásra számíthat (még akkor is, ha sikerült tisztázni a nevét), másrészt joga van eldönteni, hová cseréljék el. A határidő lejárta előtt arról lehetett olvasni, hogy csak a Dolphins jöhet szóba nála, meglátjuk, hogyan változik meg ez tavasszal (már ha addig rendezi a szexuális zaklatás ügyét).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!