Connect with us

Hír

Trade-pletykák egy nappal a határidő előtt

Magyar idő szerint kedd este 9 óráig lehet cserélni az NFL-ben, úgyhogy elég sok telefonhívást fognak megejteni a general managerek a következő másfél napban. Mutatjuk, mik a legfrissebb hírek (ha máshogy nem jelezzük, akkor az NFL.com insidereinek jóvoltából), kikről folynak ezek a telefonbeszélgetések.

Többen is érdeklődtek a Texans elkapója, Brandin Cooks iránt, azonban a várakozások szerint a csapat nem fogja elcserélni – habár nem elképzelhetetlen, hogy egy jó ajánlattal meg lehet győzni a Texanst. Cooks egyébként nemtetszését fejezte ki a napokban, mikor a houstoniak elcserélték Mark Ingramet.

Az SNY információi szerint több csapat is érdeklődik a Jets safetyje, Marcus Maye iránt, aki idén a franchise tag alatt játszik. A csapat azonban nem adná olcsón és legalább egy harmadik körös picket szeretne érte, ugyanis ha jövőre elengedik a piacon, akkor 3-4. körös kompenzációs picket kaphatnának érte 2023-ban. Ha a Jets hajlandó a maradék $6,5 milliós fizetése jelentős részét benyelni, akkor esetleg lehet esély egy ilyen cserére.

Többen is telefonáltak az Eaglesnek Fletcher Cox-szal kapcsolatban, azonban ha reálisan nézzük a helyzetet, akkor pénzügyileg ő elcserélhetetlen kategória, akkora halott pénzt kellene az Eaglesnek benyelnie utána a legutóbbi szerződés-átalakításnak köszönhetően.

Ha már Eagles, akkor a tackle Andre Dillard is beszélgetések középpontjában van. A magasan draftolt játékos a padra szorult, de mikor csereként beállt, akkor jól teljesített, és elég nagy a kereslet a használható támadófalemberekre a ligában, így ha az Eagles hajlandó feladni a mélységet a poszton, akkor egész korrekt (második napos) ellenértéket kaphat érte.

Több elkapó iránt is érdeklődnek egyes csapatok, köztük DeVante Parkerért a Dolphinsból, Andy Isabelláért a Cardinalsból és Darius Slaytonért a Giantsből. Ár-érték arányban Slayton lehet a legjobb vétel, Isabella nagyon olcsó lehet feltehetőleg, Parker elcserélése viszont meglepő lenne.

A Broncosnál Kyle Fullerről már korábban is írtunk, ő könnyen csapatot válthat holnapig. Mellette a safety Kareem Jackson iránt is érdeklődnek, és George Paton general manager nem zárja ki az eladását a megfelelő ellenérték esetén.

Pass rusherek is a csere sorsára juthatnak. Melvin Ingramről már írtunk, Fullerhez hasonlóan az ő eladása is valószínűsíthető. A Seahawks korábbi első köröse, a bust LJ Collier is vihető, várhatóan elég olcsón. A Colts korábbi második köröse, Kemoko Turay is felmerült trade beszélgetések közben, talán neki is jót tehet egy kis környezetváltozás.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!