Connect with us

Hír

Újra Zach Wilson a Jets kezdő irányítója, Joe Flacco és Mike White is Covid-IR-re került

Az 1/2-es Zach Wilsonnak már bő egy hónapja sérült meg a térde, négy mérkőzést ki kellett ülnie, de most az orvosok engedélyezték a játékát, így visszatérhet a New York Jets kezdőjébe, tehát ő vezeti majd ki a csapatot a Houston Texans ellen a pályára – írja Connor Hughes. Ez azért is nagyon jó hír, mert az elmúlt két hétben az offense-t irányító Joe Flacco és Mike White is Covid-IR-re került, írja Field Gates.

Wilsonnak nem indult valami fényesen profi karrierje, hat meccsen 57,5 százalékos pontossággal dobált 1168 yardot 4 TD és 9 INT társaságában. Láthatóan túl gyors még neki az NFL, idő kell neki az átálláshoz a BYU-ról. Talán a kényszerpihenő jót tett neki a mentális felkészültség szempontjából, visszatérésére pedig sokkal könnyebb ellenfelet nem kaphatott volna a Texansnál, amely a Jetshez hasonlóan 2-8-as mérleggel áll jelenleg.

Adam Schefter információi szerint White pozitív mintát adott, így amennyiben oltatlan, úgy 10 nap karantén vár rá, míg oltottként két negatív tesztet kell felmutatni 24 óra elteltével (de praktikusan ez is 7-10 napig szokott tartani). Flacco esetében tudjuk, hogy oltatlan, és pont emiatt került Covid-IR-re, és közeli kontaktként ez automatikusan öt nap karantént jelent.

A Jets jó eséllyel mindkét irányítót nélkülözni fogja vasárnap, így a hírek szerint a csereposztot a jelenleg gyakorlócsapatos Josh Johnson fogja betölteni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!