Connect with us

Hír

Várhatóan kirúgja Dave Gettlemant a Giants a szezon végén

A Giants a hét elején kivágta a támadókoordinátor Jason Garrettet, azonban minden bizonnyal itt nem állnak meg a változások a csapatnál, legalábbis ami a jövőt illeti. Ian Rapoport most arról számolt be, hogy a general manager Dave Gettleman várhatóan nem fog visszatérni a csapat élére 2022-ben.

A 70 éves Gettleman 2018 óta van a posztján New Yorkban, ez idő alatt a csapat 18-40-es mérleget tud felmutatni, ami a liga legrosszabbjai közt van ebben az időtávban. Nagyon fontos holtszezon elé néz a Giants, hiszen két első körös pickkel rendelkezik a gárda (ráadásul jelen pillanatban mindkettő top10-es) és Daniel Jones jövőjéről is dönteni kell.

Gettleman helyére belső jelöltként Kevin Abrams jelentkezhet, de ha kívülről keresnek kandidánst, akkor állítólag New England-i vonalon mozogna a főnökség, hogy a főedző Joe Judge gondolkodásával minél inkább összhangban lehessen. Ez tehát azt is jelenti, hogy egyelőre Judge-dzsal számolnak a tulajok a továbbiakra, habár azt valószínűsíthetjük, hogy ezen a szezon hátralevő része még változtathat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!