Connect with us

Hír

Visszatér Trent Brown, Owusu-Koramoah és Gallup is

Szombat esténként egész sok a roster mozgás a csapatoknál, hiszen a meccsek előtt még lehet aktiválni játékosokat vagy épp sérültlistára helyezni őket. Julio Jones és Chase Edmonds esetéről külön is írtunk, most pedig összeszedtük a további fontosabb eseményeket. 

A Patriots aktiválta a jobb oldali tackle Trent Brownt, így az év első meccsének első drive-ja után akár újra összeállhat az eredeti kezdő ötös a támadófalban. Brown mindössze hét snapet játszott idén, majd vádlisérülést szenvedett. A Patriots emellett sérültlistára helyezte a linebacker Jamie Collinst, akinek így a maival együtt legalább három meccset kell kihagynia a bokája miatt. További rossz hír, hogy Damien Harris és Gunner Olszewski nem tudja vállalni a játékot a Browns ellen agyrázkódás miatt – a szintén emiatt szenvedő Rhamondre Stevenson játéka pedig továbbra is kérdéses.


A Brownsnál ugyanúgy futógondok vannak, hiszen nem aktiválta a csapat sem Nick Chubbot, sem Demetric Feltont, sem John Kellyt a Covid-IR-ről, szóval D’Ernest Johnson lesz az egyetlen bevethető futó, plusz a gyakorlócsapatból felhozott Brian Hill. Jó hír is van Clevelandben, hiszen visszatér a sérültlistáról a második körös újonc linebacker, Jeremiah Owusu-Koramuah, aki szenzációsan kezdte profi karrierjét. Szintén visszatér a defensive back MJ Stewart, ellenben a csapat kivágta a védőfalember Andrew Billingst, akit tavaly a piacon szerzett meg a Browns és ennél jóval többet várt tőle.


A Cowboys aktiválta az elkapó Michael Gallupot a sérültlistáról, aki így az első hét után léphet ismét pályára. Így újra összeállhat a liga egyik legjobb WR-triója Dallasban.


A Chargers aktiválta a tavalyi elsőkörös linebacker Kenneth Murray-t a sérültlistáról, ahová még október legelején került a bokája miatt. Előtte minden meccsen kezdőnek számított draftolása óta.


A Washington IR-re tette a pass rusher Montez Sweatet az állkapcsa miatt. Sweat két hete sérült meg, de mivel múlt héten nem játszott a csapat, így mindegy volt, hogy eddig nem került sérültlistára, ugyanúgy három meccs kihagyás vár rá.


Az NFL ráerősített a hétfő esti taunting büntetésre, ugyanis Cassius Marsh a szinte mindenki által hevesen kritizált zászló után 5.972 dollárnyi pénzbírságot is kapott a ligától. Mac Jones ellenben nem kapott pénzbüntetést a Brian Burns eset miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!