Connect with us

Érdekességek

2007 óta Urban Meyer az első újonc főedző, akit a szezon közben küldtek el

Már a Jacksonville Jaguars végtelenül türelmes menedzsmentjének is sok volt az, amit Urban Meyer művelt, így 13 mérkőzés után kivágta a tavasszal állítólag évi 10 millió dollárért szerződtetett főedzőt. Így 2007 óta Meyer lett az első újonc HC, aki nem érte meg a Fekete Hétfőt sem.

2007-ben a Falcons úgy döntött, hogy a csapat élére a Louisville mesterét, Bobby Petrinót nevezi ki. A döntés érhetőnek tűnt akkor, ugyanis a szakember 2003-ban vette át a Cardinalst (ez volt az első HC állása) és 41-9-es mérleget tudott felmutatni két Bowl-győzelemmel, illetve úgy tűnt, ő képes lehet kihozni Michael Vickből az elit irányítót.

Akár jól is elsülhetett volna a dolog, de Vick karrierje épp törést szenvedett a kutyaviadalos ügye miatt. Petrino így egy sztár helyett kénytelen volt cserékkel dolgozni, ami meg is látszott az eredményeken – 3-10-es mérleggel kezdett. A kilátástalanság miatt pedig végül úgy döntött, hogy köszöni szépen, neki ennyi elég volt: lemondott a főedzői posztjáról és elfogadta az Arkansas főedzői ajánlatát.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
2 years ago

de ez így nem igaz, ami a címben szerepel

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  ahanem
2 years ago

Miért nem?

ahanem
ahanem
Reply to  Megawatt Szvetozár
2 years ago

Mert Petrinot nem küldte el senki, ő 100%ban magától mondott fel

Wyatt
Wyatt
Reply to  ahanem
2 years ago

tulajdonképpen az igaz, csak marhára nincs relevanciája a kérdéskörben a 2007-es évszámnak, ennyi erővel lehetett volna írni 2018-at is, annak sincs

ahanem
ahanem
Reply to  Wyatt
2 years ago

az lényegtelen, hogy releváns-e vagy sem, a hibás fogalmazásmód az, ami érdekel, főleg, hogy a cikkben már nem az szerepel

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x