Connect with us

Érdekességek

2007 óta Urban Meyer az első újonc főedző, akit a szezon közben küldtek el

Már a Jacksonville Jaguars végtelenül türelmes menedzsmentjének is sok volt az, amit Urban Meyer művelt, így 13 mérkőzés után kivágta a tavasszal állítólag évi 10 millió dollárért szerződtetett főedzőt. Így 2007 óta Meyer lett az első újonc HC, aki nem érte meg a Fekete Hétfőt sem.

2007-ben a Falcons úgy döntött, hogy a csapat élére a Louisville mesterét, Bobby Petrinót nevezi ki. A döntés érhetőnek tűnt akkor, ugyanis a szakember 2003-ban vette át a Cardinalst (ez volt az első HC állása) és 41-9-es mérleget tudott felmutatni két Bowl-győzelemmel, illetve úgy tűnt, ő képes lehet kihozni Michael Vickből az elit irányítót.

Akár jól is elsülhetett volna a dolog, de Vick karrierje épp törést szenvedett a kutyaviadalos ügye miatt. Petrino így egy sztár helyett kénytelen volt cserékkel dolgozni, ami meg is látszott az eredményeken – 3-10-es mérleggel kezdett. A kilátástalanság miatt pedig végül úgy döntött, hogy köszöni szépen, neki ennyi elég volt: lemondott a főedzői posztjáról és elfogadta az Arkansas főedzői ajánlatát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!