Connect with us

Hír

33 éves korában elhunyt Demaryius Thomas

A Denver Broncos korábbi sztárelkapóját, Demaryius Thomast a tegnapi napon holtan találták meg georgiai otthonában – számolt be több forrás is, majd a hírt az ex-játékos családja is megerősítette. A helyi rendőrség jelentése szerint egészségügyi ok miatt hunyt el – állítólag rohama volt, ami minden bizonnyal a 2019-es autóbalesetének szövődménye miatt alakult ki.

Thomas karácsonykor lett volna 34 éves.

A 2010-es első körös választott karrierje nagy részét a Broncosnál töltötte, négyszer lett Pro Bowler, kétszer második csapatos All-Pro és tagja volt a Super Bowl 50-et megnyerő gárdának (és a két évvel korábbi Super Bowlban a Seahawkstól kikapó rekordokat halmozónak is). Nyolc és fél Denverben töltött év alatt 665 elkapást, 9055 yardot és 60 touchdownt regisztrált. Elkapott yardokban és TD-kben is a franchise örökranglista második helyét foglalja el. Pályafutása végén a Texansban, a Patriotsban és a Jetsben is megfordult, most nyáron jelentette be hivatalosan is a visszavonulását.

Pályán nyújtott teljesítménye mellett pályán kívüli személyisége, alázatos hozzáállása miatt is sokakban mély nyomot hagyott az elmúlt bő tíz évben.

Nyugodjék békében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!