Connect with us

Hír

33 éves korában elhunyt Demaryius Thomas

A Denver Broncos korábbi sztárelkapóját, Demaryius Thomast a tegnapi napon holtan találták meg georgiai otthonában – számolt be több forrás is, majd a hírt az ex-játékos családja is megerősítette. A helyi rendőrség jelentése szerint egészségügyi ok miatt hunyt el – állítólag rohama volt, ami minden bizonnyal a 2019-es autóbalesetének szövődménye miatt alakult ki.

Thomas karácsonykor lett volna 34 éves.

A 2010-es első körös választott karrierje nagy részét a Broncosnál töltötte, négyszer lett Pro Bowler, kétszer második csapatos All-Pro és tagja volt a Super Bowl 50-et megnyerő gárdának (és a két évvel korábbi Super Bowlban a Seahawkstól kikapó rekordokat halmozónak is). Nyolc és fél Denverben töltött év alatt 665 elkapást, 9055 yardot és 60 touchdownt regisztrált. Elkapott yardokban és TD-kben is a franchise örökranglista második helyét foglalja el. Pályafutása végén a Texansban, a Patriotsban és a Jetsben is megfordult, most nyáron jelentette be hivatalosan is a visszavonulását.

Pályán nyújtott teljesítménye mellett pályán kívüli személyisége, alázatos hozzáállása miatt is sokakban mély nyomot hagyott az elmúlt bő tíz évben.

Nyugodjék békében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!