Connect with us

Hír

A 49ers vereségének köszönhetően már biztosan rájátszásba jutott a Cowboys

A Titans és az NFC Wild Cardra pályázó csapatai mellett a Dallas Cowboys örülhetett még nagyon a 49ers vereségének, ugyanis ezzel biztossá vált, hogy a Dallas 2018 után garantáltan ott lesz a rájátszásban. Sőt az első kiemelés és a pihenőhét sincs elérhetetlen távolságban – ehhez mindössze az kell, hogy a hátralévő három meccséből eggyel többet nyerjen meg, mint a Packers.

A Cowboys jelenleg 10-4-gyel áll az NFC East élén. A csoportgyőzelem három Eagles győzelemmel, három Cowboys vereséggel még rengeteg másik meccs kedvezőtlen alakulásával elúszhat (bár erre minimálisnál is kisebb az esély), de a rájátszásrészvétel nem. A Dallas ugyanis idén mindössze egyetlen NFC-s csapattól kapott ki (a három vereség a Chiefs, a Broncos és a Raiders ellen jött össze), így legrosszabb esetben is 8-4-es konferenciamérlege és 10-7-es győzelmi mutatója lenne.

10-7-es mérlege még lehet a Ramsnek, a 49ersnek, a Vikingsnak és a Saintsnek. Utóbbi kettőt a Cowboys legyőzte, előbbi kettőnél pedig jobb lenne a konferenciamérlege, így nincs olyan forgatókönyv (legyen bármennyi csapatnak 10-7-es mutatója), amely szerint a 7. helynél rosszabb pozícióban végezne a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!