Connect with us

Hír

A Bosa testvérek idén megdönthetik Watték rekordját

A Bosa család TJ és JJ Watt rekordjára tör idén: amennyiben így folytatják, úgy Nick és Joey lehet az egy szezonon belül legtöbb sacket szerző testvérpár valaha. A rekordot jelenleg Watték tartják még 2018-ból, amik JJ 16, míg TJ 13 zsákolást mutatott be, ezzel ketten együtt 29 zsákolást jegyeztek.

Jelenleg Nick áll jobban a Bosák közül, idén már 11-szer vitte földre az ellenfelek irányítóit, míg Joey 7,5 sacknél tart. Ez azt jelenti, hogy az alapszakasz hátralévő 6-6 meccsén még az átlag egy sacket sem kell tartaniuk, hogy meglegyen a rekord. Ugyanakkor ez nem olyan egyszerű: amennyiben folytatják az aktuális formájukat, úgy Joey Bosa 11,5, míg Nick Bosa 17 sack-kel zárja a szezont, vagyis összesen csak 28,5 zsákolásuk lesz, így fel kell kicsit pörögniük (és tegyük hozzá, hogy Watték 16 meccses alapszakaszban döntöttek rekordot).

A második legtöbb sack egy terstvérpárostól egyébként Doug és George Martiné, akik 1983-ban összesen 22 sacket szereztek, míg a harmadik a Bosa duó 20,5-tel még 2019-ből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!