Connect with us

Hír

A Cowboys, a Bucs, a Rams, a Cardinals és a Chiefs is bejutott a rájátszásba

Öt csapatnak is kedvezően alakultak az eredmények és ezzel biztosították a részvételüket a 2021-es szezon rájátszásában: a Cowboys, a Chiefs és a Bucs megnyerte a csoportját, a Rams már biztosan nem végez az 5. kiemelésnél hátrébb, míg a Cardinals legrosszabb esetben is hetedik kiemelt lesz.

A Chiefs a Steelers legyőzésével és a Chargers meglepetés vereségével biztosította be a csoportgyőzelmet, ami már sorozatban a hatodik. Az elmúlt két szezonban Super Bowlba jutó gárda sorozatban nyolc meccset nyert meg, jelenleg 11-4-es mérleggel az AFC első kiemeltje.

A Bucsnak a csoportgyőzelemért elég volt megvernie a Pantherst, amit maradéktalanul abszolvált is. Ezzel a csapat 2007 óta először nyerte meg az NFC South-t és 2007-2008 óta most először sikerült egymás után kétszer is pozitív mérleggel zárnia. Bradyék 11-4-es mérleggel állnak és még van esély az első kiemelésre is, habár halvány.

A Cowboysnak még csak nyernie sem kellett a csoportgyőzelemért, elég volt ehhez a többi eredmény a korábbi idősávokból. Ezzel a csapat 2018 óta először húzta be az NFC Eastet, ráadásul a Washington legyőzésével 11-4-re javította a mérlegét, így az első kiemelésre is van még esély, amihez a két győzelem mellett egy Packers vereség kellene.

A Rams és a Cardinals csak a rájátszást biztosította be: ehhez a Ramsnek le kellett győznie a Vikingst, a Cardinalsnak viszont a vereség is belefért a csoportrivális sikerének és a 49ers botlásának köszönhetően. A Rams most egy meccs előnyben van, de a Cardinalsé a tiebreaker, tehát ha az Arizona eggyel több meccset nyer a maradék kettőből, akkor előzni tud. A Rams a Ravens és a 49ers, míg a Cardinals a Cowboys és a Seahawks ellen lép pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!