Connect with us

Hír

A Giants jövőre is Joe Judge-dzsal és Daniel Jonesszal tervez

Adam Schefter információi szerint a New York Giants a tervek szerint nem küldi el sem a főedző Joe Judge-ot, sem az irányító Daniel Jonest, így mindketten a csapat részei lesznek 2022-ben. A Nagy Almában úgy gondolják, hogy mindketten megérdemelnek még egy lehetőséget, hogy megmutassák tehetségüket annak ellenére, hogy zsinórban az ötödik éve zár a gárda 10+ vereséggel.

A várakozások szerint egyébként a general manager Dave Gettleman távozni fog a helyéről, tehát nem lesz változásoktól mentes a holtszezon New Yorkban. Judge és Jones helyzetén változtathat, ha olyan GM-et nevez ki a csapat, aki a saját főedzőjét szeretné hozni magával, bár várhatóan ezt is figyelemben tartva nevez majd ki valakit a Giants.

Judge 10-20-as mérleget tud felmutatni főedzőként, egyelőre nem sok pozitívat tudott hozni a csapathoz, de a jelek szerint a vezetőség látott annyit, hogy higgyen benne. Jones 2019-es 1/6-os pickként szintén nem váltotta meg a világot, amiben persze közrejátszott a rossz edzői stáb és a gyenge támadófal is. Az ő mérlege 12-25-ös kezdőként, 62,8%-s pontossággal dobált 8398 yardot, 45 TD-t és 29 INT-t, emellé van 1000 futott yardja, 5 TD-je és 36 fumble-je. Jones esete azért is érdekes, mert tavasszal dönteni kell majd az ötödik éves teljesen garantált opciójáról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!