Connect with us

Hír

A Jaguars megkezdte az edzőkeresést, rengeteg jelöltet meghallgat

Amelyik csapat már kirúgta főedzőjét, az új szabályok értelmében a tegnapi nappal elkezdhette az új HC keresését. Így tehát a Raiders és a Jaguars is belevetheti magát az interjúzásba, utóbbi pedig fel is sorakoztatta a jelölteket, ugyanis több koordinátort és korábbi főedzőt is megkeresett már.

Interjúra hívják a Buccaneers két koordinátorát, Byron Leftwichet (támadókoordinátor (OC), akit egyébként épp a Jaguars draftolt még 2003-ban az első körben) és Todd Bowlest (védőkoordinátor (DC)) is, emellett a Cowboystól szintén Kellen Moore-t (OC) és Dan Quinnt (DC) is. Engedélyt kértek a Packerstől is a támadókoordinátor Nathaniel Hackett meghallgatására, illetve a Coltstól a védőkoordinátor Matt Eberflus meginterjúvolására. Mellettük két korábbi NFL-főedző, Doug Pederson és Jim Caldwell is jelöltnek számít, mindkettejükkel beszélni akar a csapat.

A Jaguarsnak alapvetően két kvalitásra lenne szüksége az új főedzőjében. Trevor Lawrence mellé jó lenne egy támadófelfogású edző, aki ki tudja belőle hozni a maximumot. Meyer után, meg egyébként is a szervezet hosszan tartó nyeretlensége miatt jó lenne valaki, aki rendet tud tenni és fel tud építeni egy győztes kultúrát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!