Connect with us

Hír

A Panthers kirúgta a támadókoordinátor Joe Bradyt

A Carolina Panthers nagyon taktikusan a tegnapi meccsdömping első negyed órája után, a nagy történések közepette elrejtve jelentette be, hogy kirúgta a támadókoordinátor Joe Bradyt. A helyét az utolsó öt meccsre az eddig senior offensive assistant pozíciót betöltő Jeff Nixon veszi át.

Brady nagy felhajtás közepette érkezett a Panthershöz, hiszen a Joe Burrow-val, Ja’Marr Chase-szel, Justin Jeffersonnal felálló, rekordokat halmozó LSU támadósor koordinátora volt 2019-ben. Ráadásul kiválóan indult a profi karrierje is, 2020 első felében jól nézett ki, kreatív volt Teddy Bridgewaterrel is az offense.

Brady annyira felkapott volt tavaly, hogy év végén több főedzői interjún is volt és rengeteg szurkoló örült volna a szerződtetésének. Pedig a szezon második felében nagyot esett vissza a Panthers offense, és az idei évre sem sikerült javulni, megújulni, az első három meccs után katasztrófa volt Sam Darnolddal, majd Cam Newtonnal is a támadósor.

Ugyan jogos Brady menesztése a látottak alapján, kicsit bűnbak szaga van a kirúgásnak, hogy Matt Rhule még megmenthesse állását. Azonban a türelmetlenség látható tulajdonosi szinten, szóval az ő év végi menesztése sem lenne meglepő – annak ellenére, hogy tavaly hat évre szóló szerződést írt alá.

Rhule egyébként az utóbbi hetekben többször kiemelte sajtótájékoztatókon, hogy jóval többet kellene futnia a támadósornak, láthatóan ebben nem értett egyet Bradyvel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!