Connect with us

Hír

A Panthers továbbra is váltogatni fogja Cam Newtont és PJ Walkert

A Carolina Panthers sorozatban három meccset veszített el, az elmúlt öt mérkőzésből négyet. Így már csak 5-8-as a csapat mérlege, egyre távolabb kerül a rájátszás, ebben pedig óriási szerepe van annak, hogy nincs egy normális irányítója a gárdának. Ezt a főedző Matt Rhule elmondása szerint úgy próbálja meg orvosolni, hogy meccs közben váltogatni fogja Cam Newtont és PJ Walkert.

Ez a két irányítós felállás nem újkeletű dolog, de eddig nem igazán próbálkozott vele senki. Ennek egyik fő oka – amivel egyébként Kyle Shanahan is magyarázta azt, miért nem küldi fel néha a pályára az újonc Trey Lance-t –, hogy a folyamatos QB-cserélgetés miatt abszolút nincs ritmusa a támadósornak. És bár Newtonban és Walkerben több a közös, mint Lance-ben és Jimmy Garoppolóban, azért közel sem ugyanolyan stílusú irányítókról van szó.

A Falcons ellen egyébként ebből láthattunk ízelítőt, és amennyiben ez szándékos volt és nem csak a rosszul játszó irányítóira reagált így Rhule, akkor nagyon nem jött be (amúgy sem jött be, de ha eleve ez volt a terv, úgy sokkal nagyobb a pofára esés). Newton 178 yardot és egy INT-t dobott, illetve volt egy futott TD-je és egy fumble-je, míg PJ Walker 75 yardot, egy TD-t és egy INT-t passzolt.

A Panthers a héten a Bills ellen fog pályára lépni, kíváncsian várjuk, tényleg lesz-e QB-cserélgetés.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!