Connect with us

Érdekességek

A Patriots-Buccaneers Super Bowlra van a legnagyobb esély

Egyesek álma, mások rémálma valósulna meg, ha bejönne az ESPN Football Power Indexének a jóslata, mely szerint jelenleg a Patriots-Buccaneers Super Bowlra, azaz egy Brady vs. Belichick párharcra van a legnagyobb esély az összes lehetséges párosítás közül. A fogadóirodák oddszai szerint egyébként a második helyen van ez a párosítás, egyedül a Chiefs-Buccaneers előzi meg.

A Patriots-Buccaneers összecsapásra 10% esély van az FPI mutató szerint, kicsivel megelőzve a Patriots-Cardinals párosítást. Ezek alapján a Tampának 31,4 százalék esélye van bejutni a Super Bowlba és 18,7% esélye megnyerni azt (mindkettő a legmagasabb), míg a New Englandnek 30,8% esélye van bejutni a nagydöntőbe és 13,9% esélye megnyerni azt, ami a Bucs és a Cardinals mögött a harmadik legmagasabb.

A Brady vs. Belichick narratíva mellett a legjobb támadósor vs. legjobb védelem téma is feljöhetne, ugyanis az FPI szerint előbbivel a Bucs, utóbbival a Pats rendelkezik jelenleg.

A fogadóirodák kicsit más képet festenek, hiszen a Chiefs-Buccaneers visszavágóra van a legnagyobb esély szerintük, a Caesarsnál 13-szoros, a BetMGM-nél 12-szeres pénzt fizetnek ezért, míg a Patriots-Buccaneersért 16-szoros, illetve 14-szeres összeget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!