Connect with us

Hír

A Seahawks leigazolta Adrian Petersont

Tegnap Adrian Peterson viziten járt Seattle-ben és kapott is egy szerződést a csapattól, jelentette be a főedző Pete Carroll. Igaz, egyelőre csak a gyakorlócsapatban kap helyet, de jó eséllyel láthatjuk őt a pályán is Seahawks mezben.

Peterson tavaly a Lionsnél kapott szerepet, 156 futásból 604 yardot és hét TD-t ért el, de a csapat nem tartott rá idén igényt. A 36 éves korábbi 1/7-es iránt ezek után nem is volt nagy a kereslet, mindössze a szezon első fele után kapott hívást a Titanstől, akkor is csak azért, hátha tudja pótolni a sérült Derrick Henryt. Ez utóbbi nem sikerült, AP nagyon lassúnak és öregnek tűnt a pályán, három meccsen 27 futásból mindössze 82 yardot (és egy TD-t) szerzett a földön.

A Vikings korábbi klasszisa jelenleg az ötödik helyen áll a futott yardok örökranglistáján 14 901 egységgel, 367 yarddal lemaradva a negyedik helyezett Barry Sanderstől. Kíváncsian várjuk, sikerül-e ezeket a számokat gyarapítani Alex Collins, illetve a jelenleg kisebb sérüléssel küzdő Rashaad Penny és Travis Homer mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!