Connect with us

Hír

Az Eagles és a Chiefs is elveszítheti kezdő futóját

A Chiefs és az Eagles is győzni tudott vasárnap: előbbi ezzel sorozatban hatodszor húzta be a csoportját, az Eagles pedig életben tartotta a rájátszás esélyeit. Ugyanakkor mindkét győzelemnek ára volt: Clyde Edwards-Helaire-nek a kulccsontja sérült meg, míg Miles Sandersnek eltörhetett a keze.

CEH-nek kilenc futása volt 27 yardért és egy TD-ért, illetve volt egy elkapása négy yardért, mielőtt megsérült. Ian Rapoport információi alapján az első röntgenek szerint nincs komoly baj, de ma lesz még egy MRI vizsgálat is, ami után már okosabbak lesznek a csapatnál. Mivel már csak két hét van az alapszakaszból és Edwards-Helaire nélkül is könnyen meglehet a pihenőhét, így jó eséllyel az idén 615 scrimmage yardot és öt TD-t szerző futót már csak a rájátszásban fogjuk látni.

Sanders helyzete már rosszabb, ugyanis több forrás szerint is eltörhetett a keze. A diagnózis még nincs megerősítve, de még ha csak kisebb sérülést is szenvedett, valószínűleg őt sem látjuk már az alapszakaszban (de egy kéztörés esetén a rájátszás is erősen kérdéses lenne). Amennyiben így lesz, akkor 754 futott yarddal fejezni be az igényt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!