Connect with us

Hír

BREAKING: A Jaguars kirúgta Urban Meyert!

Amit mindenki várt, most bekövetkezett: a Jaguars mindössze 13 mérkőzés után kirúgta a főedző Urban Meyert – írja Adam Schefter. A helyét a támadókoordinátor Derrel Bevell veszi át ideiglenesen.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a csapat korábbi rúgója, Josh Lambo elmondta, hogy nyáron az egyik edzésen nyújtás közben odament hozzá Meyer, azt mondta neki, hogy “hé seggfej, rúgd be a kiba**ott rúgásaid, majd lábon rúgta. Lambo természetesen kiakadt, erre Meyer annyit mondott, hogy “én vagyok a főedző, akkor rúglak meg, amikor csak akarlak”.

Ez persze csak a jéghegy csúcsa volt, és már a legelején sejteni lehetett, hogy ez nem fog működni. Meyer azzal kezdte, hogy egy rasszista erőnléti edzőt nevezett ki (majd gyorsan ki is rúgta, miután rájött, hogy ez nem fog tetszeni a játékosoknak), Tim Tebow leigazolása is nagy port kavart, nyíltan elmondta, hogy a játékosok oltottságát is figyelembe veszik a keretszűkítéskor, a Bengals elleni vereség után Ohióban maradt bulizni és egy idegen nővel kapták lencsevégre, az edzőit lúzereknek nevezte – és ezek csak a pályán kívüli dolgok.

A csapata 2-11-es mérleget tudott felmutatni, a támadósor (amihez elvileg ért) katasztrofális volt, és a játékosaival is összeveszett, akik egyáltalán nem kedvelték és nem is tisztelték. Ennél rosszabbul nem igazán lehet menedzselni egy évet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!