Connect with us

Hír

Byron Leftwich, Jim Caldwell és Doug Pederson is a Jaguars listáján

Az új szabályoknak köszönhetően a csapatok már mától megkezdhetik a főedző-keresést. Ez leginkább a Jaguarst érinti, ami már kivágta Urban Meyert és Ian Rapoport információi alapján Byron Leftwich, Jim Caldwell és Doug Pederson is a csapat listáján van.

A koordinátorként és QB-edzőként két Super Bowlt is nyerő Caldwellnek legutóbb 2019-ben volt munkája az NFL-ben, akkor a Dolphins helyettes főedzője és QB-edzője volt. Van tapasztalata HC-ként, a játékosok mindenhol imádták, az általa teremtett környezet a szöges ellentétje lenne Meyerének. Ugyanakkor többnyire veterán irányítókkal (Peyton Manning, Matt Stafford, Joe Flacco) dolgozott és olyan sok hozzáadott értéke nem volt sehol.

Doug Pederson az Eaglessszel Super Bowlt nyert, dolgozott fiatal irányítókkal és bár inkább a koordinátorai vitték a hátán a csapatot, de a mentalitása és az analitikus felfogása miatt talán így is a jobb edzők közé tartozik. Leftwich pedig a Jaguars 1/7-es irányítója volt 2003-ban, támadókoordinátorként nagy szerepe van a Bucs elmúlt években mutatott sikerében, győztes kultúrából érkezne és a játékosmúltja miatt tudna segíteni Trevor Lawrence-nek a fejlődésben.

A Jaguars mellett a Raiders is elkezdheti az edzőkeresést, de az oldalukról még nem érkeztek hírek, kik lehetnek a jelöltek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!