Connect with us

Hír

Csak négy nőn múlott, hogy Deshaun Watson nem lett a Dolphins játékosa

Deshaun Watson nem akar a Houston Texansban játszani, de mivel 22 nő vádolja szexuális zaklatással, így nem olyan egyszerű új csapatot találnia magának, mivel érthetően az összes csapat szeretné, hogy tisztázódjanak a jogi ügyei. Ilyen volt a Dolphins is, amely a szezon közben is aktívan érdeklődött a játékos iránt, és most több forrás is azt állítja, hogy mindössze négy nőn múlt, hogy nem történt meg a csere.

Bár Watson ügyvédjei azt állították a nyilvánosságnak, hogy az irányító nem akar peren kívül megegyezni az őt vádló nőkkel, hanem szeretné tisztázni a nevét, a valóságban nagyon is zajlanak a tárgyalások a háttérben. Olyannyira, hogy 18 nő már kész is volt elfogadni a megállapodást a cél pedig az, hogy tavaszig a többiekkel is meglegyen ez.

A Dolphins mellett még a Panthers is nagyon szerette volna Watsont a hírek szerint, ráadásul a Carolina még úgy is hajlandó lett volna cserélni, hogy az irányító ügyei nem tisztázódtak, csak Watson megvétózta a trade-et. Tavasszal tehát jó eséllyel új verseny indul az irányítóért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!