Connect with us

Hír

Daniel Jones szezonja hivatalosan is véget ért

Daniel Jones egy nyaksérülés miatt kihagyta az elmúlt három találkozót, a Giants pedig tegnap IR-re tette, ami azt jelenti, hogy minimum három hetet ki kell hagynia, vagyis a fiatal irányító szezonja hivatalosan is véget ért. A helyén eddig Mike Glennon kezdett, de borzalmasan játszott, így elképzelhető, hogy az Eagles ellen a következő fordulóban már Jake Fromm fog irányítani.

Jones 2019-ben 1/6-os volt, vagyis az idei a harmadik idénye. Eddig nem váltotta meg a világot, ami az ő esetében már csak azért is probléma, mert tavasszal kell dönteni az ötödik éves opciójáról. Az új kollektív szerződés értelmében ez az esetében 21 millió dollár teljesen garantált fizetést jelentene 2023-ra, így nagyon nem egyszerű a döntés.

A fiatal irányító eddigi karrierje során egyszer sem passzolt több yardot 3027-nél, 45 TD és 51 big time dobás mellett 29 INT-je és 60 turnovert érő játéka van, az elmúlt két évben ráadásul 21 hatpontosra 17 interception jutott. A földön 1007 yardnál és öt TD-nél tart, viszont már 36-szor hagyta el a labdát, tehát a játék ezen aspektusában sem kiemelkedő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!