Connect with us

Hír

DeAndre Hopkins legközelebb csak az NFC-döntőre térhet vissza

A Cardinals borzalmas híreket kapott: DeAndre Hopkins térdsülése olyan komoly, hogy jó eséllyel véget ért számára az alapszakasz. A rájátszásban ugyanakkor kis szerencsével játszhat, írja az ESPN.

UPDATE: Ian Rapoport információi szerint műteni kell az elkapót, így várhatóan hat hétre került a partvonal mellé. Ezzel az időtávval számolva legközelebb csak az NFC-döntőben láthatjuk újra a pályán.

Hopkinsnak idén nem volt szerencséje a sérülésekkel, pedig egész karrierjében csak két találkozót hagyott ki ezt a szezont megelőzően. Három meccset már kihagyott korábban és több mérkőzésen is látszott, hogy nem 100 százalékos. Idén még nem volt egyetlen 100+ yardos meccse sem, 10 mérkőzés alatt csak 572 yardot és nyolc TD-t jegyzett.

Statisztikailag ez karrierje leggyengébb éve: legutóbb újoncként maradt 1000 yard alatt (802), az elmúlt hét évben 1379 yardot átlagolt. Nem mintha ez olyan fontos lenne, a játékára összességében így sem lehet panasz, és ugyan az alapszakasz végén annyira nem fog hiányozni a Cardinalsnak a biztos playoff-részvétel miatt, a rájátszás elején nagyon fájó lesz a hiánya.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!