Connect with us

Hír

Derrick Henry akár már az utolsó alapszakasz fordulóra is visszatérhet

Derrick Henrynek másfél hónapja tört el a lábfeje, és a csapat akkor optimista volt, hogy talán a rájátszásra visszatérhet a liga legjobb futója. Az optimizmus pedig továbbra is él, Ian Rapoport információi szerint olyan jól halad a running back felépülése, hogy játszhat majd a rájátszásban, sőt ha nagyon muszáj és a playoff-részvétel múlik rajta, akkor talán a 18., azaz utolsó alapszakasz fordulóban is.

Henryn november 2-án hajtottak végre műtétet, ami után a várható felépülés nagyjából 10 hét volt, a január 9-i 18. forduló pedig ezzel összeegyeztethető, szóval talán nem akkora meglepetés ez a hír, de mégis jelentőségteljes.

Henry még úgy is a negyedik helyen áll futókísérletekben (219), futott yardokban (937) és futott TD-kben (10), hogy az utóbbi öt fordulót ki kellett hagyni. A Titans 8-4-es mérleggel áll, így a rájátszás azért szinte borítékolható (főleg figyelembe véve a maradék sorsolást), de az utóbbi hetekben nem igazán ment a játék offense oldalon, szóval nagyon is kelleni fog Henry a rájátszásra.

Ráadásul addigra összeállhat majd ismét a Julio Jones, AJ Brown, Derrick Henry tengely, hiszen előbbi sztárelkapó már a héten visszatér, Brown pedig várhatóan a következő néhány hét valamelyikében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!