Connect with us

Minden ami NFL

Hálaadás utáni rookie válogatott – Támadók

A 12. játékhét után érdemes ránézni újoncainkra, hogy kinek miként sikerült integrálódni az NFL világába, és kiválasztani közülük minden posztra az eddigi tudásunk alapján legjobbakat. Jöjjön tehát a bizonyítványosztás, elsőre vegyük végig a támadó oldali újoncokat.

Irányító

Mac Jones – New England Patriots

Mac Jones 70 százalékos pontosság mellett 2850 yardnál, 16 TD-nél és 8 interceptionnél tart, van már 18 extra dobása (és 11 turnovert érő passza) és az irányításával a Patriots második kiemelt az AFC-ben.  Bőven top 10 teljesítményt nyújt, nem véletlenül ő a top favorit az év újonc támadója címre, bár azért azt tegyük hozzá, hogy ez nem csak az ő érdeme.

A korábbi Alabama irányító került rookie társai közül a legjobb körülmények közé, mind támadó oldali személyzet, mind pedig az edzői stáb tekintetében. Josh McDaniels hamvaiból feltámadva húzott egy remek playbookot a fiatal irányító köré, Jones pedig szinte hibátlanul hozza azt, amit a Patriots szakmai stábja elvár tőle. Szép gondolatkísérlet lenne Trevor Lawrence-t ebbe a rendszerbe elhelyezve megnézni, hogy ki mit tud. Az biztos, hogy az all rookie csapatunkba, ha Jonesszal történik valami, akkor Lawrence ugrik be a helyére.

Lawrence 2369 yardnál jár, tízszer adta el a labdát (ebből hét az első három héten jött össze) kilenc TD passz mellett, viszont ő lábon is szerzett két TD-t (és 231 yardot), illetve 17 extra dobása mellé 17 turnovert érő átadás társul. Nem különösebben impozáns számok, de messze rosszabb helyzetben van, mint Jones, de a potenciálját így is rendre megmutatja.

Érdemes még a hányattatott sorsú Justin Fields nevét bedobni, aki Andy Dalton mögött kezdte a szezont, majd hol ki-, hol visszakerült a kezdőbe sérülések és Matt Nagy döntései eredményeként. Fieldsnek a 311 futott yardját érdemes kiemelni, a 4-8 TD-INT arány annyira nem kecsegtető.

Futó

Najee Harris – Pittsburgh Steelers

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!