Connect with us

Hír

Idén sem maradnak el a Wilson trade-pletykák

Kicsit korán van még, de idén is elkezdődtek a trade-pletykák Russell Wilsonnal kapcsolatban. Tavaly csak a szezon lezárultával indultak ezek be, most viszont még nincs vége az idénynek, mégis lehet hallani az irányító Seattle-ből való távozásával kapcsolatos hangokat.

Jordan Schultz számolt be arról, hogy Wilson három csapat kedvéért eltekintene a no-trade kikötéstől a szerződésében, tehát engedélyezné a cserét a Broncos, a Giants és a Saints gárdáihoz. Az NFL Mediának is megerősítették ezt az információt, habár Wilson maga a nyilvánosság előtt azt mondta, hogy ez egy “non-story”, tehát nem kell ebbe semmit belelátni.

Februárban nem ugyanezekről a gárdákról volt szó egyébként, akkor Wilson ügynöke szellőztette meg a kívánt desztinációkat, ahol a most is említett Saints mellett a Bears, a Raiders és a Cowboys szerepelt. Állítólag akkor Wilson kérte a Seahawkst, hogy hadd beszéljen más csapatokkal egy lehetséges csere tető alá hozása kapcsán, de a Hawks ezt megtiltotta neki.

Meglátjuk, hogy az idei rosszul sikerült év után hogyan állnak egy esetleges cseréhez a Seahawksnál, ahol akár nagy változások sem elképzelhetetlenek. Az irányító elcserélésével a csapat $11 milliót szabadítana fel a sapkában és $26 millió halott pénzt lenne kénytelen elkönyvelni. A fent említett csapatok közül a Giantsnek van a legtöbb drafttőkéje, jelen állás szerint két top7-es cetlije is van a 2022-es NFL Draftra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!