Connect with us

Hír

Íme november hónap legjobb játékosai

Véget ért november is, így az NFL kiosztott a hónap legjobb játékosainak járó elismeréseket.

AFC

Az AFC legjobbja október után ismét a Colts futója, Jonathan Taylor lett, aki 627 scrimmage yardot és 9 TD-t szerzett novemberben, mindkettővel vezetve a ligát. A védelemben a Patriots cornerbackje, JC Jackson kapta a díjat, aki négy interceptiont szerzett a hónapban, egyet vissza is hordott TD-re, és volt még egy kierőszakolt fumble-je is hat leütött labda mellett. A speciális egységben a Chiefs puntere, Tommy Townsend kapott elismerést, aki három meccsen 54,9 yardot átlagolt és hat puntja is a 20 yardoson belül landolt.

NFC

Az NFC legjobbja a Vikings elkapója, Justin Jefferson lett, aki 464 elkapott yardot és 3 TD-t termelt, emellé volt 10 futott- és 24 passzolt yardja is. A védelemben a Bears pass rushere, Robert Quinn kapta a díjat, aki három meccsen 5,5 sacket jegyzett és volt 10 defensive stopja is ez idő alatt. A speciális egységben az Eagles rúgója, Jake Elliott kapott elismerést, aki 11-ből 11 mezőnygólt és nyolcból nyolc extra pontot értékesített novemberben.

Újoncok

A legjobb támadó újonc a Patriots irányítója, Mac Jones lett, aki a veretlen hónapja során 77%-os pontossággal dobált 854 yardot, 7 TD-t és két INT-t, emellé volt egy elvesztett fumble-je és benyelt kilenc sacket. A védelemben a Cowboys linebackere / pass rushere, Micah Parsons kapott elismerést, aki 25 tackle-t (8 negatív yardos), 6,5 sacket, 12 QB hitet és 2 kierőszakolt fumble-t jegyzett novemberben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!