Connect with us

Hír

Ismét Mike Glennon kezd a Giantsben, de akár Fromm is szerepet kaphat

Sorozatban harmadik héten kezd Mike Glennon a Giantsben a Cowboys ellen, jelentette be a főedző Joe Judge. Ez azt jelenti, hogy Daniel Jones nyaka továbbra sincs rendben és bőven benne van a pakliban, hogy a korábbi első körös irányítót idén már nem látjuk játszani. Jeremy Fowler információi szerint viszont a nemrég megszerzett Jake Fromm is szerepet kaphat a találkozón, ami az első snapjeit jelentené karrierje során.

Glennon a Bucs harmadik köröse volt még 2013-ban, volt egy idő, amikor a franchise QB-nak gondolták, a Bearsben kapott is esélyt a bizonyításra 2017-ben, de az nagyon nem sült el jól. Azóta megjárta a Cardinalst, a Raiderst és a Jaguarst is, idén került a Giantshez. Három meccsen lépett pályára, összesen 574 yardot, három TD-t és négy INT-t dobott 53,3 százalékos pontossággal, illetve két extra dobása mellett volt nyolc turnovert érő passza.

Fromm a Georgia egyetemre járt, college szinten nem is volt rossz irányító, de a limitációi nagyon egyértelműek voltak, ezért is csúszott az 5. körig tavaly. A Bills választotta ki, de mindössze egy év után kivágták és a gyakorlócsapatba hozták vissza, onnan igazolta le két hete a Giants.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!