Connect with us

Hír

Jake Fromm kezd ma a Giantsben!

Egész héten várható volt, hogy a Giants sem akarja tovább nézni a veterán Mike Glennont a pályán és inkább kipróbálja a nullkilométeres Jake Frommot, és ez így is lesz, ő fog kezdeni ma az Eagles ellen – írja Adam Schefter. Azért kell nekik játszaniuk itt a szezon végén, mert Daniel Jones a nyaksérülése miatt IR-re került.

Glennon 30 drive alatt mindössze egy TD-t tudott felmutatni a Giants színeiben, ha nem számoljuk a Chargers elleni 30 pontos hátrányban elért negyedik negyedes garbage time támadásokat. Nem csoda tehát, hogy lecserélik és jöhet a másodéves, Bills gyakorlócsapatból pár hete leigazolt Fromm, akinek ez lesz élete első kezdő profi meccse, hiszen első snapjeit is múlt héten játszotta csereként beállva. Ez is garbage time volt már, de azért 86 yardot összedobálgatott (50%-os pontossággal) egy sack kíséretében.

Érdekesség, hogy Fromm és Hurts néztek már farkasszemet egymással, a 2018-as SEC döntőben Hurts 14 pontos hátrányban állt be az Alabamába és vezette győzelemre a csapatot. Sőt, egy évvel korábban a nemzeti döntőben kezdőként mérkőztek meg, akkor Hurts helyére állt be Tua Tagovailoa és hosszabbításban vezette győzelemre az Alabamát.

A Giants egyébként 2013 óta nem nyert a Lincoln Financial Fielden, az Eagles ráadásul küzd a wild card helyek egyikéért, úgyhogy nagy bravúr lenne Frommtól, ha győzelemre vezetné csapatát – bár a Giants idén már egyszer megverte az Eaglest.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!