Connect with us

Hír

Jalen Ramsey visszatér a Ramsbe, a Seahawksnál és a Bearsnél többen is Covid-IR-re kerültek

A Ramsnél kirobbant Covid-para miatt a liga eltolta a csapat Seahawks elleni meccsét keddre, ami több szempontból is jól jött a csapatnak: nemcsak az elkapó Odell Beckham és a futó Darrell Henderson (akikről már tegnap beszámoltunk), hanem a corner Jalen Ramsey is visszatér.

A Seahawksnál viszont nem ilyen jó a helyzet a kedd esti mérkőzés előtt. Tegnap 6 játékos került Covid-IR-re a csapatból, köztük az első számú corner D.J. Reed, a tackle Brandon Shell, a futó Travis Homer és a defensive end Kerry Hyder, ráadásul az elkapó Tyler Lockett és a futó Alex Collins is Covid-IR-en van még mindig.

A Bears ma éjjel játszik a Vikings ellen, és konkrétan az egész kezdő secondaryje Covid-IR-re került az utóbbi napokban: Eddie Jackson (S) és Artie Burns (CB) mellé most csatlakozott Tashaun Gipson (S) és Jaylon Johnson (CB) is. Mellettük is vannak még fontos játékosok a listán, mint Allen Robinson (WR), Germaine Ifedi (OT), Larry Borom (OT), Jesse James (TE), Andy Dalton (QB), Eddie Goldman (DT), Mario Edwards (DE), plusz mindhárom koordinátor az edzők közül.

Az Eagles Covid-IR-re tette a guard Landon Dickersont, a Brownsnál viszont az ugyanezen poszton játszó Wyatt Teller aktiválva lett. És ha már guardok, akkor a Billsnél Jon Feliciano került tegnap Covid-IR-re, így nem is lépett pályára a Panthers ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!