Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo játéka erősen kérdéses a Texans ellen

Jimmy Garoppolo nem edzett hétfőn, ami meglepetésként ért mindenkit. Az újságírók meg is kérdezték Kyle Shanahantől, hogy mi volt a hiányzás oka, aki elmondta, hogy az irányító hüvelykujjsérülést szenvedett a csütörtöki Titans elleni meccsen. Nem sokkal később pedig Adam Schefter hozta a hírt, hogy a csont és a szalag is sérült az irányító ujjában, így kérdéses a hétvégi játéka – és arra következtethetünk a riportokból, hogy várhatóan nem fog tudni pályára lépni.

Garoppolo idén 14 meccsen lépett pályára, 3490 yardot, 19 TD-t és 10 INT-t passzolt. A nyolcadik héttől kezdve volt egy remek nyolc meccses sorozata, amikor is 12 TD-t passzolt négy INT mellett és hatszor is legalább százas passer ratinget ért el. A Titans ellen viszont nagyon gyengén játszott, kétszer is eladta a labdát és jórészt miatta veszített a 49ers.

Amennyiben nem tudja vállalni a játékot, úgy Trey Lance kezdhet a Houston Texans ellen. Az 1/3-as újonc idén egyszer már pályára lépett kezdőként, a Cardinals ellen 192 yardot és egy INT-t passzolt 89 futott yard mellett. A csapatnál azt mondják, hogy az újonc QB az utóbbi hetekben kiváló edzésmunkát végzett, de ezt persze kezelhetjük fenntartásokkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!