Connect with us

Podcast

Jön a karácsonyi Triple Coverage, várjuk a vicces, félkomoly kérdéseiteket!

Itt az év vége, úgyhogy szokásunkhoz híven felvesszük karácsonyi podcastünket, ahol megpróbáljuk viccesre fogni az adást és hülyébbnél hülyébb kérdésekkel bombázni egymást. Ebben szeretnénk kérni a Ti segítségetek is!

Várjuk a vicces és félkomoly kérdéseiteket, amikkel döntési helyzetbe hoznátok, megizzasztanátok minket, vagy csak megnevettetnétek – nyugodtan küldjetek többet is. A tavaly karácsonyi Kedd Esti Fények adásunk végén is voltak ilyenek, de a jubileumi 300. adásunk is erről szólt, ha esetleg ihletet merítenétek. Vagy mondunk pár korábbi példát, ami így hirtelen beugrott:

  • Inkább Chestert választanád elkapódnak, vagy Józsit nose tackle-nek?
  • Inkább néznél csak Lions meccset egész életedben, vagy egy meccset sem nézhetnél, csak hallgathatnál?
  • Inkább lennél együtt két nővel, vagy találjon a kedvenc csapatod egy Mahomes szintű franchise QB-t?
  • Inkább kelnél fel minden nap életed legrosszabb másnapjával, vagy élnél egy olyan világban, ahol csak rovarokat ehetsz?

Persze nem kell vagy-vagy kérdésnek lennie, lehet nyugodtan nyitott végű is, csak ezek jutottak hirtelen eszembe.

Személyre szabott kérdések is jöhetnek, Chester, Dani, Józsi és Patrik lesznek az adásban, ha külön egyikünket hoznátok dilemmába. Ezen kívül akár offtopic, személyes kérdések is jöhetnek, ha ebbe az irányba terelnétek a beszélgetések fonalát.

A kérdéseket a fuzovelkifele@gmail.com címre várjuk “Triple Coverage Karácsony” tárggyal december 17 (péntek) délután 2 óráig.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!