Connect with us

Hír

Kyler Murray és DeAndre Hopkins is visszatérhet a héten

Három kihagyott mérkőzés után Kyler Murray és DeAndre Hopkins is visszatérhet a Cardinalsba. Ugyan még egyikük sem teljesen 100 százalékos, de Ian Rapoport információi szerint várhatóan így is játszani fognak a Bears ellen a hétvégén.

Murray idén kiválóan játszott: a vezetésével 7-1-es mérleget tudott felmutatni a csapat, 72,7 százalékos pontossággal 2276 yardot, 17 TD-t és hét INT-t jegyzett. A földön ellenben idén látványosan nem mutatott semmit: 3 yardos átlaggal mindössze 147 yardot és három TD-t jegyzett hét fumble mellett, ráadásul futott TD-je legutóbb a harmadik héten volt (persze tegyük hozzá, hogy All-Pro szintű passzjáték mellett nem is kellett a QB-futásokat erőltetni). Ami Hopkinst illeti: ugyan statisztikailag nincs különösebben jó idénye (nyolc meccs alatt 486 yard), de a hét TD elég jól mutat, emellett csak egy dropja van és 149,1-es passer ratinggel dobált rá Murray.

A hiányukban a Cardinals 2-1-es mérleget tudott felmutatni, egész jól muzsikált az offense, de természetesen nem kérdés, hogy óriási erősítést jelentenek mindketten.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!