Connect with us

Hír

Ma biztossá válhat, hogy a Colts első körös picket ad az Eaglesnek Wentzért

A Colts és az Eagles úgy állapodott meg a holtszezonban Carson Wentz elcseréléséről, hogy a Sasok második körös picket kapnak az irányítóért, ami első körössé válhat, amennyiben Wentz a támadósnapek legalább 75 százalékán pályán van (ha a Colts rájátszásba jut, akkor 70 százalék is elég). Az Eagles szurkolói árgus szemekkel figyelték az eddigi játéklehetőségeket, és ma a számláló elérheti a szükséges mennyiséget, hogy első körössé váljon az a draft cetli.

Wentz eddig a lehetséges 804 snapből 792-n volt pályán, ami 98,5 százalékot jelent. A Colts offense meccsenként 67 snapet töltött eddig a pályán, ami egész szezonra vetítve 1139 snapet jelentene. Ennek a 75 százaléka pedig 854, azaz az irányítónak 62 snapet kell játszania, hogy ez meglegyen. Tehát kvázi ha nem sérül meg és végigjátssza a meccset, akkor el lehet könyvelni azt az első kört.

Teljesen biztosak nem lehetnek még persze Phillyben, hiszen elképzelhető, hogy a következő meccseken valamennyivel többet lesz az átlagnál a pályán a Colts offense, Wentz pedig nem lép többet pályára, de minden valószínűség szerint a mai meccs végére megnyugodhatnak az Eagles szurkolói, hogy három első körös választásuk lesz az április végi játékosbörzén – jelen állás szerint a 8., a 9. és a 14. választási jog, de ez természetesen az Eagles, a Dolphins és a Colts eredményeitől függően még változhat.

Az Eagles mellett egyébként a Coltsnál is elégedettek lehetnek a cserével, hiszen Wentz jól játszik Frank Reich mester kezei alatt, az első pár heti gyengébb offense teljesítmény óta hasít a csapat, az utóbbi hét meccsen 5-2-es mérleget tud felmutatni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!