Connect with us

Draft

NCAA alapszakasz utáni mock draft

A bowl meccsek kivételével vége az egyetemi szezonnak, ez pedig azt jelenti, hogy a játékosok már nem tudják igazán a pályán nyújtott teljesítményükkel segíteni az értéküket. Ezen mock draft során továbbra is az a szempont, hogy én mit tennék a csapatok helyében és a draftsorrendhez a mai, tehát 14. fordulót megelőző állapotokat használtam fel.

1/1 Detroit Lions
Kayvon Thibodeaux
Edge, Oregon

Bár sok boardon és mock draftban Hutchinson az élre tört, én továbbra is úgy gondolom, hogy a nagyobb potenciál, az igazi áttörő dinamikusság Thibodeaux-ban van meg. 4-3-as rendszerben endként, 3-4-es rendszerben pedig inkább OLB-ként lehetne kihasználni a tehetségét. A Lions sorsát egy pass rusher nem fordíthatja meg, de egyetlen QB sem tűnik alkalmasnak erre az idei classból, így a legjobb játékost kell választaniuk véleményem szerint.

1/2 Jacksonville Jaguars
Evan Neal
OT, Alabama

Evan Neal támadófalemberként kevés médiafigyelmet kapott az év folyamán, de maximálisan hozta azt a teljesítményt, amit elvártunk tőle. Lényegében problémamentesen ment neki a beilleszkedés a fal bal oldalának szélére is és neki is köszönhette az idei Heisman győztes, hogy kényelmesen passzolgathatott. Neal az ország legjobb védelme, a Georgia ellen is szinte hibátlanul játszott, így pedig a Jaguars szerintem örömmel draftolja Lawrence elé.

1/3 Houston Texans
Aidan Hutchinson
Edge, Michigan

Az idei év talán legdominánsabb teljesítményét Hutchinson szolgáltatta, a végső Heisman várományosok közé is megérdemelten került a neve. Végül 14 sackkel zárta a szezont, ami új Michigan csúcs. Kicsit kevésbé dinamikus mint Thibodeaux, ellenben jobb futás ellen és a munkabírása, munkamorálja is jobb.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!