Connect with us

Érdekességek

Ráhajthat az elkapási rekordokra Cooper Kupp

Cooper Kupp elképesztő szezont produkál, a hétfő esti 13 elkapása és 123 yardja után már 113 elkapásnál és 1489 yardnál jár 13 mérkőzést követően. Ilyen ütemben pedig ráhajthat mindkét kategória rekordjára, habár ő 17 meccs alatt érheti el ezeket, míg a korábbi csúcstartók 16 mérkőzéses alapszakaszban állították fel a rekordokat.

Elkapásokban Michael Thomas a csúcstartó a 2019-es szezonjával, amikor 149 labdát kapott el. Kupp a jelenlegi ütemében 148-cal fejezné be a szezont, úgyhogy csak egy nagyon kicsit kellene emelnie az átlagtempóján. Yardokban Calvin “Megatron” Johnson a rekorder, 2012-ben állította ezt fel 1964 egységgel. Kupp a jelenlegi ütemében 1947 yarddal zárná az évet, tehát itt is minimálisat emelni kell a fordulaton. Ha úgy nézzük, akkor a jelenlegi ütem tartásával és egy 17 yardos elkapással mindkét rekordot beállítaná, vagy mondjuk két darab 9 yardos elkapással mindkettőt megdöntené.

Kupp egyébként favorit jelenleg az Év Támadója díjra is, és ha sikerül az egyik, vagy akár mindkét rekordot megdöntenie, akkor szinte biztosan meg is kapná az elismerést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!