Connect with us

Hír

Rodgers és Kelce is a hét legjobbjai között

Szokás szerint ismét kiosztotta az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik érdemelték ezt ki a 15. fordulóban.

AFC

A legjobb támadó nem meglepő módon Travis Kelce lett: a Chiefs TE-je 10 elkapásból 191 yardot és két TD-t szerzett a Chargers elleni meccsen, ráadásul a hosszabbításban az ő TD-je döntötte el a találkozót. A Colts nagy csatában legyőzte a Patriotsot, ebben pedig nagy szerepe volt a linebacker Darius Leonardnek, aki 10 tackle-t, egy negatív yardos szerelést, egy kiharcolt fumble-t és egy interceptiont jegyzett. A legjobb ST játékos pedig a Texans visszahordója, Tremon Smith lett, aki egy 98 yardost kick return TD-vel vétette észre magát a Jaguars ellen, illetve volt egy tackle-je is.

NFC

Jared Goff hiába nyújtotta karrierje egyik legjobb teljesítményét a Cardinals ellen, így sem tuda legyőzni Aaron Rodgerst: a Packers irányítója 74,2 százalékos pontossággal 268 yardot és három TD-t passzolt a Ravens ellen megnyert rangadón. A hét védője Cameron Jordan lett, aki öt tackle-lel, két sack-kel és egy kiharcolt fumble-lel vette ki a részét Tom Brady lenullázásából. Végül a Lions sem maradt díjazott nélkül, ugyanis a rúgó Riley Patterson hatból hat rúgást értékesített a Cardinals ellen, ez pedig elég volt a forduló legjobb ST játékosa címre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!