Connect with us

Hír

Rossz magaviselet miatt kivágta kezdő cornerbackjét a Vikings

A Minnesota Vikings kivágta a kezdő cornerbackjét, Bashaud Breelandet – jelentette be a csapat. Az elsőre érthetetlen döntés hátterére aztán fény derült, ugyanis Tom Pelissero információi szerint a veterán cornerback kihúzta a gyufát az egyik edzésen. A 29 éves Breeland összeveszett az edzőkkel, majd ledobta a cipőit és több csapattársával is összeakaszkodott, akik megpróbálták lenyugtatni.

Breelandet a nyáron szerezte meg a Vikings, mind a 13 meccsen kezdő volt az alapszakaszban, habár egyáltalán nem játszott jól. A minimum 350 snapen pályán lévő 65 CB közt a PFF-től a 63. legjobb értékelést kapta, 795 yardot és 6 TD-t engedett a szezonban. A helyére majd Mackensie Alexander és Cameron Dantzler léphet fel. Az említett 65 cornerback közül egyébként Alexander a 65. legjobb értékelést kapta (tehát a legrosszabb volt a ligában), Dantzler pedig csak 292 snapen játszott, de azon kicsit jobban teljesített.

Breeland 2014-ben került a ligába, a negyedik körben a Washington választotta ki, majd az utóbbi két évet a Chiefsnél töltötte, ahol Super Bowlt is nyert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!