Connect with us

Hír

Russell Wilson: Remélem nem ez az utolsó meccsem Seattle-ben

Ben Roethlisbergernek várhatóan a hétfői lesz az utolsó hazai mérkőzése, de rajta kívül is van még irányító, akinek levegőben lóg a jövője, így akár neki is az utolsó hazai meccse jöhet most hétvégén. Ő pedig Russell Wilson, akivel kapcsolatban tavaly is elég erősek voltak a pletykák, hogy távozhat Seattle-ből (az ügynöke nyilvánosan jelentett be csapatokat, ahová szívesen menne az irányító), és már idén is beindultak az efféle híresztelések.

“Személy szerint remélem, hogy nem ez az utolsó meccsem Seattle-ben. Azt viszont biztosan tudom, hogy nem ez lesz az utolsó meccsem az NFL-ben. A mára koncentrálok, hogy ma hogyan tudok jobb lenni. Ez a célom. Imádom ezt a várost és ezt a pillanatot is. Imádom a srácokat és jelenleg csak az a fontos, hogy jobbak legyünk.”

– mondta Wilson, via PFT.

Az irányító szokásához híven nyilvánosan nem mondott igazából semmi kézzel foghatót, így már bármi lehet a Wilson-sagából. A Seahawks idén először végez negatív mérleggel Wilson draftolása óta, és elég sok gond van a franchise körül, így nem lenne meglepő, ha valamilyen változások jönnének. Hogy ezek a general manager John Schneidert, a főedző Pete Carrollt vagy az irányítót érintik, esetleg minden marad a régiben, az egy nagyon jó kérdés.

A Seahawks vasárnap este a Lionst fogadja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!