Connect with us

Hír

Sem irányító, sem elkapó nincs a hét játékosai közt

Szokásosan szerda reggel osztja ki az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik érdemelték ezt ki a 12. fordulóban. 

AFC

Az AFC-ben a hét támadója a Bengals futója, Joe Mixon lett, aki 165 scrimmage yardot és két TD-t szerzett a Steelers elleni győzelem során. Ezzel ötödjére érdemelt ki hét játékosa címet valaki a Bengalsból (Joe Burrow, Ja’Marr Chase, Evan McPherson 2x). A védőknél a Broncos újonc cornerbackje, Patrick Surtain lett díjazva, aki két interceptionjével – amiből egyet visszahordott TD-re – eldöntötte a Chargers elleni csoportrangadót. A speciális egységben a Raiders rúgója, Daniel Carlson kapta meg az elismerést, aki háromból három extra pontot és ötből öt mezőnygólt értékesített a Cowboys ellen.

NFC

Az NFC-ben a hét támadója a Buccaneers futója, Leonard Fournette lett, aki 131 scrimmage yardot és 4 TD-t szerzett a Colts elleni győzelem során. Ez karrierje első ilyen elismerése. A védőknél a Packers cornerbackje, Rasul Douglas lett díjazva, aki négy leütött labda mellett egy pick-6-szel járult hozzá a Rams elleni fontos győzelemhez. A speciális egységben a Falcons puntere, Thomas Morstead kapta meg az elismerést, aki 44,8 yardos átlaggal puntolt a Jaguars ellen, ötből három rúgása pedig a 20 yardoson belül landolt. Ez volt az első meccse új csapatában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!