Connect with us

Hír

Több sztárjátékos is visszatér a pályára a Covid- és sima IR-listáról

Bár rengeteg a sérült, mégis akad azért pár jó hír is csapatok számára, ezeket gyűjtöttük most össze.

A Cowboys aktiválta a pass rusher Randy Gregoryt és a defensive tackle Neville Gallimore-t az IR-ről, így mind a ketten pályára léphetnek a Washington ellen. Főleg előbbi nagy erősítés, aki idén mindössze hét meccsen öt sacket és 32 nyomást generált a PFF adatai alapján.


A Falcons szintén a sérüléslistáról aktiválta a tight end Hayden Hurstöt, aki így játszhat a Panthers elleni csoportrangadón. A támadó a 10. hét óta harcképtelen, idén 20 elkapásból 158 yardot és egy TD-t szerzett.


A Bills támadófala kapott egy kisebb erősítést, a guard Jon Feliciano ugyanis visszatér az IR-ről és játszhat a Bucs elleni rangadón. A támadófalember az elmúlt öt meccset hagyta ki, előtte viszont fix kezdő volt.


A Packers hivatalosan is levette a Covid-IR-ről az idén elit szinten játszó De’Vondre Campbellt, így a linebacker játszani fog a Bears elleni rangadón.


Míg a Lionsnél egy kisebb Covid-para van, addig az ellenfél Denver Broncos visszakapott egy kezdő cornert Bryce Callahan személyében. A védő az elmúlt négy meccset volt kénytelen kihagyni egy térdsérülés miatt.


Ahogy várható volt, a Chargers aktiválta a cornerback Chris Harrist és az elkapó Mike Williamst a Covid-IR-ről, így ott lesznek a pályán a Giants ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!