Connect with us

Hír

Többek közt Tyreek Hill és Cole Beasley is Covid-IR-re került

Tovább folytatódik a napi magas koronavírusos esetek szériája, tegnap estére 21 játékos került Covid-IR-re a hivatalos tranzakciós lista szerint. Újonnan a Chiefsnél van most a legnagyobb para, ugyanis az utóbbi egy hétben 14 játékos került fel a listára.

Chris Jones, Travis Kelce, Charvarius Ward, Josh Gordon és Harrison Butker már korábban pozitív tesztet produkált, de most még heten kerültek fel a listára a Chiefstől. Köztük van a liga egyik legjobb elkapója, Tyreek Hill, de a jól teljesítő újonc kezdő linebacker Nick Bolton is, vagy épp a támadófalból Lucas Niang és Kyle Long, illetve a secondaryből Rashad Fenton.

Persze nem csak a Chiefstől kerültek fel a listára. A Bills slot elkapója, a nyíltan oltásellenes Cole Beasley is pozitív mintát adott le, így ő fixen kihagyja a Patriots elleni sorsdöntő mérkőzést. A Packers WR-e, Marquez Valdes-Scantling is Covid-IR-re került, ahogy a Bears védőfalembere, Bilal Nichols vagy a Jets újonc guardja, Alijah Vera-Tucker is.

Az oltottak elméletileg akár vissza is térhetnek a hétvégi meccsekre egy negatív teszttel, de nagy részük erre nem lesz képes a gyakorlatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!