Connect with us

Hír

Zach Cunningham a Titansé lett

A Texans két napja küldte el a liga egyik legjobban kereső linebackerének számító Zach Cunninghamet, aki így a waiverre került. A védő idén szinte semmit nem keres, jövőre viszont van egy 10 millió dolláros sérülés esetén garantálttá váló bónusza, így arra lehetett számítani, hogy senki nem ad be érte kérelmet, de a Titans vállalta a kockázatot.

A Texans kivágta a liga egyik legjobban kereső linebackerét

A linebacker tavaly írt alá egy négy évre szóló $58 milliós szerződést, amivel az ötödik legjobban kereső játékos lett a posztján. Idén viszont mindössze 275 ezer dollárjába kerül a Titansnek, és mivel futás ellen elit, így ennyit minden további nélkül meg is ér. A probléma a jövő évi fizetésével van: ha megsérül és március 22-ig nem nyilvánítják egészségessé, akkor a 10 millió dolláros alapfizetése teljesen garantálttá válik.

Ez viszont a jövő Titansének problémája, így most nézzük az előnyöket. A 2017-ben második körös védő első védőkoordinátora Mike Vrabel volt, tehát könnyen beilleszkedhet a csapatba. Emellett a csapat linebacker-sora borzalmas: az újraigazolt Jayon Brown óriási csalódás, a 2018-as első körös Rashaan Evans óriási bust, az idei harmadik körös újonc Monty Rice sem váltotta meg egyelőre a világot, a 2019-es hatodik körös David Long pedig a kilencedik hét óta nem lépett pályára (és akkor sem volt különösebben jó). Cunningham azonnal kezdő lehet és akár még javulást is hozhat a védelem számára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!