Connect with us

Minden ami NFL

A 2021-es piac legnagyobb melléfogásai

Minden év úgy kezdődik a csapatoknál, hogy “ez most a mi évünk lesz”. Aztán a valóság persze közbeszól, de tavasszal még mindenki tervez és próbálja a lehető legerősebb keretet összerakni. Röpködnek a dollármilliók és tízmilliók, de a pénz nem mindig elég a sikerhez. Összegyűjtöttük a 2021-es piac legnagyobb melléfogásait.

Nagyon, nagyon sok rossz igazolás volt, de ez valahol természetes (pláne a 4-10 millió dolláros kategóriában). Persze nem mindig a játékos a hibás, esetenként a balszerencse vagy az edzői gárda is felelős, illetve az is benne van a pakliban, hogy az aktuális GM nézte nagyon be a dolgot. Nézzük, idén melyik az a 10 játékos, aki ár/érték arányban a legnagyobb csalódást okozta.

10. Jacksonville Jaguars: Cam Robinson, OT, 1 év, $13,75M

Már a kezdetek kezdetén tudni lehetett, hogy Cam Robinson nem fogja megszolgálni az árát. Ez nem az ő hibája, nyilván nem utasít vissza egy az értékénél sokkal többet ígérő franchise taget, ráadásul önmagához képest még így is jól teljesített, csak épp ez nem ér 13,75 millió dollárt.

A korábbi második körös falember mindössze egyetlen sacket engedett, de emellett 30-szor generáltak nyomást mellette, illetve futáshoz sem blokkolt jól. Legjobb esetben is top 30-as teljesítményt nyújtott a posztját, ami egy közepesnek felel meg, a PFF-nél speciel a 41. legjobb volt az offensive tackle-ök között. 5-6 millióval keres többet, mint amennyit a játéka alapján érdemelne, ami egy hosszú távú szerződés esetén – már amennyiben fejlődés jeleit mutatja – nem is lenne annyira nagyon rossz, de ez így nem volt egy jó biznisz (ahogy Marvin Jones vagy Jamal Agnew leigazolása sem).

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!