Connect with us

Hír

A 49ers jó híreket kapott az orvosoktól, a Packers nem annyira

Az NFC divíziós körét a 49ers és a Packers nyitja szombaton, így a csapatoknak le kellett adniuk a végső sérülésjelentésüket – a vendég San Francisco ezt a kört megnyerte.

A 6. kiemelt csapatnál Jimmy Garoppolo nem kapott semmilyen besorolást, így most már biztosan ő lesz a 49ers kezdő irányítója. Emellett a linebacker Fred Warner játéka is biztos, kérdőjeles besorolást pedig csak a pass rusher Nick Bosa, a CB Ambry Thomas és a DL Jordan Willis kapott. Utóbbiak közül természetesen Bosa játéka lenne a legfontosabb, de a főedző Kyle Shanahan szerint nagyon jó esély van arra, hogy az agyrázkódás protokollban lévő sztár pályára lépjen.

A Packersnél szinte biztosan nem lép pályára az elkapó Marquez Valdes-Scantling, viszont Randall Cobb hivatalosan is visszatért az IR-ről, illetve erre van esélye a pass rusher Za’Darius Smith-nek és Whitney Mercilusnak is, de ez még nem történt meg. Rossz hír emellett, hogy David Bakhtiari annak ellenére kérdőjeles, hogy a 18. héten már kapott pár snapet – az elit LT mindössze szerdán tudott edzeni, akkor is csak limitáltan, csütörtökön ismét nem edzett. Nem sokkal jobb a helyzet a szintén ligaelit corner Jaire Alexanderrel kapcsolatban sem, aki szintén kérdőjeles, miután egész héten csak limitáltan edzett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!